Whey Worx 4kg vanilka

Neohodnoceno
2 799 Kč
Skladem (>5 ks)

Detailní informace

Detailní popis produktu

WHEY WORX
 
WHEY WORX = severská kvalita = cros-flow syrovátkový proteinový koncentrát s přidanými enzymy (amyláza, proteáza, laktáza, lipáza, celuláza) a psylliem (rozpustná vláknina) + delikátní chuť, to vše bez použití umělých sladidel.
 
Doplněk stravy, se sladidlem.
 
WHEY WORX představuje novou generaci syrovátkových koncentrátů s maximální biodostupností a s nulovým obsahem umělých sladidel a nežádoucích umělých a syntetických aditiv, které jsou pro tělo a životní prostředí nepřirozená. Delikátní, velmi příjemná chuť a maximální čistota umožňuje dlouhodobé dávkování bez vedlejších nežádoucích účinků.
 
Protože je WHEY WORX jednoznačně zaměřen na kvalitu a čistotu, je slazen pouze steviol-glykosidy.  WHEY WORX neobsahuje žádné neplnohodnotné zdroje bílkovin jako je kolagen (beef protein), či sójová bílkovina.
 
Aditivum č.1 pro snadné a rychlé trávení = bioaktivní laktáza + trávící enzymy 
 
Laktáza je enzym, který má schopnost rozštěpit balastní disacharid laktózu na monosacharidy glukózu a galaktózu. Aby mohlo tělo bílkovinu správně vstřebat, musí jej rozložit na peptidy a dále na aminokyseliny, které se mohou vstřebat skrz střevní stěnu. Tělo kvůli tomu potřebuje enzymy zvané proteázy. A pravě tyto enzymy jsou spolu s lipázami, které štěpí tuky, a amylázami štěpícími sacharidy součástí produktu
 
Aditivum č.2 pro bezproblémové trávení = koncentrovaná rozpustná vláknina psyllium 
 
Optimální množství koncentrované rozpustné vlákniny ve formě psyllia je garancí optimálního průchodu a vstřebávání aminokyselin, to vše bez nežádoucích vedlejších účinků.
 
Hlavní benefity produktu:
 
  • Severská kvalita = Made in Suomi + Swerige
  • Syrovátkový proteinový koncentrát + 5 enzymů + psyllium = maximální možná efektivita vstřebávání bílkoviny
  • 72 g bílkovin na 100 g
  • Čistá, jemná chuť
  • Neobsahuje umělá sladidla, slazeno steviol-glykosidy
Produkt je vhodný pro všechny jedince zaměřené na:
 
  • Budování svalové hmoty
  • Regeneraci svalové hmoty
  • Efektivní posílení tréninkových výsledků
 
Značka Nutriworks
 
Mladá, úspěšná a velmi dynamická. Tak lze charakterizovat Nutriworks, finskou značku ze země tisíce jezer. Celkový koncept značky, která byla založena v roce 2009 v Helsinkách, vychází z moderního a etického přístupu ke sportovní výživě a to jak v souvislosti s nejnovějšími trendy, tak se zdravým životním stylem. Projekt značky vznikl také v reakci na sílící tzv. mainstreamový trend levné sportovní výživy velmi nízké kvality.
NutriWorks tak představuje profesionální koncept sportovní výživy určený především pro sportovní kluby, výživové poradce a specializované prodejce. Všechny produkty jsou vyráběny ve Finsku a Švédsku v souladu s nejvyššími normami kvality. Hlavní filozofií značky je maximální možná kvalita, funkčnost, jednoduchost a přijatelná cena. Zboží je nabízeno ve dvou řadách - bílá řada je koncipována bez použití umělých sladidel a černá řada s minimalizovaným obsahem umělých sladidel.
 
 
Balení: 4 kg
 
Dávkování: Rozmíchejte 30 g (jedna odměrka) s 2-4 dl vody v šejkru, po dobu 25-30 sekund. Dávkujte po tréninku nebo během dne na svačinu.
 
Upozornění: Skladujte v suchu, při pokojové teplotě (15-25°C), mimo dosah dětí. Může obsahovat stopy sóji, vajec a lepku.
 


Výživové údaje:
 
 Počet dávek v balení: 30 x 33 g
 100 g
 30 g*
 Energetická hodnota
 1627 kJ /389 kcal
 487 kJ / 117 kcal
 Tuky
 5,6 g
 1,7 g
   z toho nasycené mastné kyseliny
 3,4 g
 1,0 g
 Sacharidy
 12 g
 3,6 g
   z toho cukry
 11 g
 3,3 g
 Vláknina
 0,4 g
 0,1 g
 Bílkoviny
 74 g
 22 g
 Sůl
 0,3 g
 0,09 g
*1 dávka odpovídá 30 g. Balení obsahuje 133 dávek.
 
Enzymy:
 
 
 ve 100 g 
 Laktáza
 3290 U
 Amyláza
 240 U
 Proteáza
 60 U
 Lipáza
 10 U
 Celuláza
 2 U
 
 
Složení: syrovátkový proteinový koncentrát, vláknina psyllium, aroma, emulgátor (slunečnicový lecitin), nízkotučný kakao-vý prášek, sladidlo steviol-glykosidy, enzym laktáza (Aspergillus sp.), trávicí enzymy (amyláza, proteáza, laktáza, lipáza, celuláza).
 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: