Kakaové máslo BIO 500 g Čokoládovna Troubelice
Související produkty
Detailní popis produktu
Lisováním rozdrcených nepražených kakaových bobů, resp. kakaové hmoty, vzniká kakaové máslo. Kakaové máslo se používá na zjemnění chuti čokolády při její výrobě.
Výhodou kakaového másla je jeho odolnost vůči vysokým teplotám (cca 200°C).
Má velice jemnou čokoládovou chuť a vůni.
Kakaové máslo BIO lze použít na pečení, vaření a smažení (sladkých a slaných pokrmů). Kakaové máslo se používá i v kosmetice na velmi suchou pleť a různá kožní onemocnění.
POZN.: Při výrobě kakaových produktů (hmota, máslo, prášek) nedochází při jejich zpracování k teplotě vyšší než 42 st.
BALENÍ: 500 g
Kakaové máslo je možné uchovávat po dobu až pěti let. Skladujte v temnu a suchu při pokojové teplotě (ne v lednici).
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kakaové máslo |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Hmotnost: | 0.5 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.